Amistós solidari del primer equip femení | FC Martinenc
skip to Main Content

En la vigília del Dia de la Dona, ahir al vespre el primer equip femení de futbol de la nostra entitat va jugar un partit amistós amb un component solidari. El Martinenc es va enfrontar a un combinat d’Street Soccer Barcelona, una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu ajudar a persones sense llar i refugiats a través del futbol.

El futbol és, com a quedat demostrat en moltes ocasions, una potent arma per millorar la vida de les persones, i això és el que intenta promoure Street Soccer Barcelona amb el seu projecte.”Creiem que amb la pràctica d’esports col·lectius es millora la construcció de la confiança i el desenvolupament d’una imatge millor d’un mateix”, expliquen en el seu lloc web. Així, l’equip d’SSB, format majoritàriament per refugiats i persones migrants en risc d’exclusió, s’entrenen cada matí a les instal·lacions de la Satàlia, al Poble-Sec, i disputen partits sempre que poden.

I ahir a la nit va ser el torn del Martinenc, que va intentar posar el seu granet de sorra en el projecte amb aquest amistós disputat a les instal·lacions del Guinardó. Un partit promogut per la jugadora del primer equip femení, Mariona Masferrer, voluntària també d’Street Soccer Barcelona.

Som Martinenc!


Back To Top