Acte de descoberta de la placa de memòria de la fundació del Futbol Club Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El nostre és un Club centenari, fundat el 1909, i que si bé avui dia es troba ben arrelat al Guinardó, va ser fundat al Camp de l’Arpa del Clot, on va fer les seves primeres passes, amb el camp del carrer Indústria (entre l’actual carrer del mateix nom, Trinxant, Sant Antoni Maria Claret i Guinardó) com a casa en aquella primera època.

Els nostres orígens mai han quedat amagats i sempre, des del Club, els hem mantingut ben vius. És per això que, en paral·lel al reforç des de la institució de l’aposta pel nostre patrimoni històric, en treball comú amb l’Ajuntament de Barcelona ha arribat el dia de plasmar amb exactitud com va produir-se la nostra fundació.

Així, el proper dissabte 18 de juny, a les 11 hores, es farà l’acte oficial de descoberta de la placa de memòria a l’edifici on va ser fundat el Futbol Club Martinenc, al carrer Muntanya 113, a uns 10-15 minuts caminant de la nostra actual casa, el Municipal del Guinardó.

El Club viu ara al Guinardó, però va néixer el 1909 al Camp de l’Arpa del Clot

L’acte inclourà presència institucional, encapçalada per Marilén Barceló, presidenta del Consell de Districte de Sant Martí, i David Escudé, regidor del mateix Districte, a més de ser el regidor d’Esports del consistori barceloní.

Els parlaments i diversos reconeixements precediran la descoberta de la placa, que deixarà constància que, en aquell espai, fa ja 113 anys, es va produir la fundació del Futbol Club Martinenc. Posteriorment a l’acte de descoberta la celebració continuarà a la plaça de Carme Monturiol, on tindrà lloc una jornada festiva i participativa dedicada a l’esport de base, i destinada especialment a les famílies que formeu part del Club.

Des del Futbol Club Martinenc convidem tots els nostres socis i les nostres sòcies, així com els i les esportistes i totes aquelles famílies que formen part de la vida del Club, a sumar-se a la celebració aquest dissabte, a partir de les 11 hores.

#SomMartinenc


Back To Top