Acord de col·laboració amb ToBeIT | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc ha arribat a un acord de col·laboració amb ToBeIT, consultora tecnològica especialitzada en la relació de serveis enfocats a l’operació, qualitat i seguretat de les Tecnologies de la Informació. L’empresa disposa de tres seus a l’Estat espanyol (a Madrid, Bilbao i Barcelona), des d’on dona servei a grans i mitjanes empreses d’arreu d’Espanya.

L’especialització de ToBeIT és la monitorització i l’anàlisi en temps real del rendiment de les aplicacions des de l’experiència dels usuaris. Proporcionen un servei SaaS (programari com a servei), de mesura d’aquest rendiment de les aplicacions des d’una perspectiva dels usuaris. Ajuden les empreses a que els seus sistemes informàtics funcionin sempre correctament, desenvolupant anàlisis de l’ús basats en desenvolupaments propis que fan servir intel·ligència artificial. Fan predicció i recerca de patrons de conducta d’ús.

L’acord serà visible, literalment, en diversos espais del CEM Guinardó, del Municipal del Guinardó i del Pavelló, formant part de l’entorn en què competeixen, setmana rere setmana, els equips de futbol, bàsquet i hoquei patins del Club.

Amb aquest nou col·laborador, el Club continua buscant acords per buscar el creixement comú, i en aquest cas posa especial émfasi en el caràcter tecnològic i d’anàlisi d’experiència dels usuaris, àrea en constant creixement en els temps actuals.

Amb ToBeIT,
#SomMartinenc


Back To Top