Acord amb Luanvi per a la distribució de la roba del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc ha arribat a un acord amb Luanvi per a que la marca valenciana sigui directament la distribuïdora de la roba esportiva de tots els equips del Futbol Club Martinenc, una via de distribució directa que s’iniciarà aquest proper curs 2022/2023.

Luanvi ja era la marca que vestia els equips del Club, però a partir d’aquest mateix estiu les peticions i sol·licituds d’equipament esportiu d’entrenament i probablement de competició (que caldrà realitzar per a tots els i les esportistes del Martinenc) es farà directament via Luanvi, en un procediment que detallarem en les properes setmanes, per tal que totes les famílies, així com els i les esportistes del Club, puguin adquirir la roba amb què s’excercitaran i jugaran al nou curs.

El procés de reserva i compra serà completament online i implicarà adquirir els nous dissenys d’equipament per a la nova temporada.

En les properes setmanes detallarem com serà aquest procès, en què Martinenc i Luanvi, ara patrocinador oficial del Club, caminaran més junts que mai.

#SomMartinenc


Back To Top