Acord amb BenitoSports per a la distribució de roba | FC Martinenc
skip to Main Content

Davant les opinions i propostes de pares i mares de jugadors i jugadores dels equips de base del FC Martinenc, des del Club s’han mantingut les últimes setmanes diverses reunions amb BenitoSports, l’empresa responsable de la venda i distribució de la roba esportiva de totes les seccions. Així, hem acordat alguns canvis en la logística i la compra del material esportiu referent al Club.

A partir d’aquest dimecres, 20 de novembre, tots aquells jugadors i jugadores del Club que no siguin noves incorporacions per la temporada 2019/2020 (que ja eren al Martinenc el curs anterior), podran adquirir qualsevol peça de roba, sense límit d’unitats o restricció de compres, a les botigues de BenitoSports referides a continuació.

  • Per a jugadors i jugadores d’equips de futbol i futbol sala: Botiga Base Benito Sports La Maquinista, al centre comercial (indicacions en aquest enllaç)
  • Per a jugadors i jugadores d’equips de bàsquet i hoquei patins i nens i nenes del judo: Botiga Base Glòries, al centre comercial (indicacions en aquest enllaç)

Amb aquest acord, per tant, es podran adquirir peces de reposició o renovació, o bé aconseguir peces de la nova col·lecció d’enguany, de disseny exclusiu.

La línia de roba del Club per a aquest curs | FCM

Des del Martinenc agraïm les facilitats de Benito Sports per gestionar aquesta nova proposta, que entenem beneficiosa per a tothom, i us demanem ja de bon inici disculpes per les possibles molèsties que s’hagin pogut ocasionar fins ara.

Estem, a més, en el procés de crear una memòria documental de la roba esportiva del Club. Hi podreu consultar i descarregar en un únic web les peces esportives de cada una de les seccions del Club, així com el posicionament dels escuts, símbols o numeracions de cada exemplar concret.

Recordeu que per a tots nosaltres una imatge correcta, moderna i ordenada és molt important, començant per predicar amb l’exemple des del Club, en tota l’estructura, des dels òrgans de decisió fins a tots els entrenadors i entrenadores de la nostra estructura esportiva. Una uniformitat visual en els entrenaments, desplaçaments dels equips i partits a casa i arreu del territori és clau per seguir fomentant la imatge d’un col·lectiu fort, il·lusionant i amb ganes de formar esportistes però també persones com és el Futbol Club Martinenc.

#SomMartinenc


Back To Top