A l'estiu, Tardes Esportives de Tecnificació | FC Martinenc
skip to Main Content

Un estiu més, el Martinenc oferirà a tots els seus esportistes la possibilitat de passar les tardes del mes de juliol de la manera més divertida possible: practicant esport i compartint moments i vivències amb amics i companys. Del 25 de juny al 27 de juliol, tornen les Tardes Esportives de Tecnificació dirigides als nens i nenes de 4 i 16 anys per un preu molt econòmic.

Per només 65 euros, els jugadors/es del Martinenc, els socis del CEM Guinardó, i tots aquells nens/es apuntats al Campus Olimpia (79 euros per tota la resta) podran gaudir practicant l’esport que més els hi agradi: futbol, bàsquet o hoquei. Amb els mateixos entrenadors del club i amb l’objectiu de donar als nens del barri una opció d’oci més en aquestes setmanes sense activitats lectives ni esportives per passar un estiu divertit i ple d’activitats.

Les Tardes Esportives de Tecnificació són un complement del Campus Olimpia que també organitza el Martinenc durant el matí i són una fórmula d’èxit que ens ha funcionat molt bé durant els últims anys.

Podeu apuntar-vos a partir d’avui a les Oficines del Club.

Totes les tardes d’estiu el millor esport amb amics al FC Martinenc!

Apunta’t a les Tardes Esportives de Tecnificació!

Som Martinenc!


Back To Top