Victòria en el derbi per acomiadar un gran any | FC Martinenc
skip to Main Content

Proclamat campió de lliga ja la setmana passada, el BQ Martinenc hauria pogut deixar-se anar en l’últim partit de lliga; la feina ja estava feta i ja no hi havia res en joc… però un derbi és un derbi, i el Martinenc va sortir igualment a per totes.

El partit, però, va iniciar-se amb un ritme força baix, i amb un Martinenc que encara va començar pitjor: només quatre punts en el primer període. Per sort, el Guinardó no va estar gaire més encertat en atac, i el partit se’n va anar al primer descans amb un pírric 11-4. A partir del segon quart, en canvi, es va començar a veure el gran Martinenc d’aquest curs, i els d’Hugo González van donar la volta al marcador. I de quina manera! Amb un parcial de 8-28, el conjunt vermell no només es va posar per davant en el marcador, sinó que van aconseguir una renta que ja seria definitiva.

I és que en la represa, el Martinenc va saber administrar l’avantatge aconseguit en el segon quart per no patir en aquesta segona meitat. I així, tot i que el Guinardó va maquillar un pel el resultat, el campió va poder tancar la temporada amb una nova victòria, la vint-i-cinquena d’aquest curs.

Som Martinenc!

Back To Top