Vicenç Poblet agafa les regnes del Sènior Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Futbol Club Martinenc comunica aquest divendres la incorporació de Vicenç Poblet com a nou entrenador del Sènior A Femení per a la temporada 2022/2023.

Vicenç Poblet agafa les regnes del primer equip femení, després d’arribar aquesta passada temporada com a entrenador ajudant de Miguel Ángel Dieste a mitja temporada. Abans, però, Poblet ha entrenat diferents equips i en diverses categories del bàsquet català, al CBF Cerdanyola i, més darrerament, al Diagonal Mar.

Vicenç Poblet, exercint de tècnic en un partit d’aquest darrer curs | FCM

“Les expectatives són guanyar el primer partit de lliga; no es pot pensar a més llarg termini, perquè llavors no et fixes en el dia a dia i perds opcions, així que hem d’anar creixent i fixar-nos en el present”, declara Poblet, que es mostra molt il·lusionat per encapçalar el nou projecte. “Em noto molt còmode i amb molta confiança amb l’equip perquè són un grup treballador i madur que té molt clar que l’objectiu és l’equip, per damunt de lluïments personals i, per tant, segur que tothom sumarà al projecte”.

Poblet no estarà sol en aquest projecte; comptarà amb l’ajuda de Toni Aragón com a entrenador ajudant. Amb una experiència contrastada, Aragón se suma al projecte després d’haver entrenat el Gramenet BC i el CB Mollet, entre d’altres.

Un cop anunciada la continuïtat del tècnic, en els pròxims dies s’anirà definint la composició de la resta de cos tècnic i de la plantilla que competirà per quarta temporada consecutiva a Primera Catalana.

Des del Futbol Club Martinenc volem desitjar a Vicenç Poblet molta sort i encerts al Guinardó.

#SomMartinenc


Back To Top