Una victòria per treure's l'espina | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de la derrota a Balaguer i una Setmana Santa que s’ha fet llarga, el Sènior A ja tenia ganes de tornar a jugar per tornar al camí de la victòria. I el Lima Horta en va pagar els plats trencats. Amb un partit treballat des de l’inici, els d’Hugo González es van distanciar ja en el primer quart i van acabar vencent de gairebé 40 punts.

Si algú tenia dubtes que la darrera derrota podria passar factura a l’equip, els vermells van tardar ben poc a demostrar que no era així. El partit va començar igualat, però els del Guinardó van anar fent forat a mesura que passaven els minuts. Així, al descans el Martinenc vencia per onze punts de diferència.

A la represa, els homes d’Hugo González van posar una marxa més i amb una major intensitat defensiva van anar ampliant les diferències en el marcador perquè en atac van seguir a un nivell increïble. I és que en el tir exterior, els del Guinardó van seguir demostrant el gran encert que els ha caracteritzat al llarg de la temporada. I passant la barrera dels 100 punts, el Martinenc va aconseguir una nova victòria per seguir amb la persecució del líder de la categoria.

Som Martinenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top