Una segona part brillant dona la quarta victòria al BQ Femení | FC Martinenc
skip to Main Content
VILASSAR DE DALT 26 - 58 BQ FEMENÍ

Nova victòria convincent del Sènior A Femení, que va superar amb contundència el Vilassar de Dalt gràcies a una gran segona meitat. Abans del descans, el marcador s’havia mogut en la igualtat, però una defensa excepcional que va deixar el conjunt local amb només 7 punts anotats en tot el segon temps va permetre el Martinenc suma la quarta victòria de la temporada.

Podria semblar fàcil, però les d’Albert Ballescà s’ho han hagut de treballar molt per començar la lliga amb quatre victòries de quatre partits. I així va quedar clar en la visita a la pista del Vilassar de Dalt, en què durant la primera part, el conjunt local va demostrar que és un gran equip. Les maresmenques van sortir molt intenses i el Martinenc es va veure incapaç d’imposar el seu ritme, ni en atac ni en defensa.

Tampoc en el segon quart, en el què el ritme d’anotació va baixar i les defenses es van imposar als atacs. Va ser, però, una primera mostra de la capacitat defensiva de les del Guinardó, que tornaria a ser clau per aconseguir la victòria en el segon temps. I és que en la represa, el Martinenc va oferir un autèntic recital en defensa que va deixar el Vilassar de Dalt gairebé sense anotar en la segona meitat. En atac, per la seva banda, les de vermell sí que van mostrar el seu nivell habitual en el tir i van endur-se el partit, de nou, amb un resultat contundent.

Som Martinenc!


Back To Top