Un últim esforç per seguir fent història | FC Martinenc
skip to Main Content

La històrica primera temporada del BQ Martinenc a categoria estatal tindrà un final èpic: els d’Hugo González se la jugaran en un partit a vida o mort al Guinardó contra el Salt (dissabte, 18 h). En el partit d’anada del play-out de salvació, els vermells van vèncer per 4 punts a la pista dels del Gironès i, ara, només els hi queda un últim esforç per lligar una permanència que seria el colofó perfecte a una gran temporada.

I és que a pesar d’un inici complicat, en què la primera victòria no va arribar fins la sisena jornada, el Martinenc va aconseguir assentar-se en una categoria que no fa pas gaires anys l’entitat ni somiava. Amb tot, però, la mala fortuna i les lesions en el tram final de la lliga regular van condemnar l’equip a jugar-se-la en una promoció de descens apassionant. Amb uns números, això sí (10/26), que li haurien valgut per salvar-se directament en l’altre grup de la Conferència C, d’on surt el seu rival, el Salt (4/26).

Però de res val ja la lliga regular i ara el Martinenc necessita vèncer en aquest duel directe. Té l’avantatge del factor pista, que ha de ser decisiu: la força del Guinardó, amb el suport de tota l’afició, ha de donar l’empenta necessària quan l’equip la necessiti. I és que el partit d’anada, com era d’esperar, ja va ser d’allò més igualat. Els gironins, fins i tot, van arribar a gaudir d’avantatges de més de 10 punts durant trams del segon i el tercer quart. Tot i així, el bon final del Martinenc (70-74) dona al conjunt d’Hugo González un lleuger avantatge que caldrà fer bo amb l’ajuda de tota l’afició.

Som Martinenc!


Back To Top