Un triple en l’últim segon condemna el BQ Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Ningú va dir que seria fàcil, i el Martinenc va tastar la cara més amarga de l’esport amb la derrota més dura possible, amb un llarg desplaçament a Balaguer que es va acabar amb una cistella guanyadora del conjunt local sobre la botzina. Amb la derrota, els del Guinardó cauen de la primera posició de la taula que ara ocupa els Escolapis de Sarrià.

El Martinenc partia com a favorit per la seva condició de líder, però davant hi tenia un Balaguer en plena lluita per la permanència. A més, el llarg desplaçament fins a la capital de La Noguera només feia que afegir més complicacions a un partit que des de ben a l’inici va quedar clar que no seria gens fàcil. De fet, en el primer quart els homes d’Hugo González van notar la falta d’encert i es van col·locar vuit punts per sota. Tot i això, l’equip va aconseguir capgirar la situació per anar-se’n al descans amb empat a 39 en el marcador.

L’equip semblava que havia aconseguit trobar-li el pols al partit, i en la represa del joc els vermells van aconseguir implantar un ritme favorable per situar-se 48-55, un marcador que feia presagiar una nova victòria. Però hi havia molt en joc també per al Balaguer, i en el darrer quart els de les terres de Lleida van aconseguir retallar distància fins igualar el partit.

I aleshores va arribar la jugada desafortunada per al Martinenc, que va veure com un triple sobre la botzina feia inútil qualsevol esforç visitant. Una derrota de les que fan mal, però que no ens han de fer oblidar que l’equip es troba en una situació privilegiada per afrontar el final de la competició.

Som Martinenc!

Back To Top