Un mal primer quart tomba el BQ Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Algun dia havia de passar. Després de 18 victòries consecutives, el BQ Martinenc va perdre el primer partit de la temporada en el derbi contra l’Horta. Els del Guinardó sabien que aquest era un dels desplaçaments més difícils de la temporada, i el partit es va trencar per culpa d’uns primers deu minuts de somni del conjunt local.

Amb 30 punts en el primer període –24 dels quals més enllà de la línia de 6,75, amb 8 triples–, l’Horta va trencar tots els pronòstics i va obrir una escletxa al marcador que el Sènior A ja no va poder eixugar. I és que a partir d’aquest moment, el partit es va igualar, amb un Martinenc que intentava reaccionar però que es trobava sempre amb la resposta d’un Horta molt atent.

La màxim distància local va ser en el 48-26 a mitjans del segon quart, però els d’Hugo González van reaccionar reduint el desavantatge a 14 punts al descans (55-41). Un parcial de 2-8 al tercer quart (57-49) va tornar a ser contestat amb tres triples seguits dels locals, tallant així qualsevol opció a remuntada. I és que el darrer quart va ser un mirall dels dos anteriors, perquè curiosament, primer quart a banda, l’Horta i el Martinenc van empatar en els altres tres parcials.

Som Martinenc!

Back To Top