Un equip sense sostre | FC Martinenc
skip to Main Content

El BQ Martinenc no té aturador i avui ha tornat a aconseguir una nova fita històrica, l’enèssima en els darrers anys. Els del Guinardó no han necessitat fer servir la renta aconseguida en el partit d’anada i han derrotat amb contundència el Molins, una victòria que els assegura jugar la final four de Copa Catalunya que es disputarà la setmana que ve a Salou i, en principi, a falta de confirmació oficial, l’ascens a lliga EBA, categoria ja d’àmbit estatal.

Que aquest equip està fet d’una altra pasta ja ho sabíem al Guinardó, però avui ha tornat a donar un altre recital i a demostrar la seva qualitat. Els d’Hugo González afrontaven el partit de tornada amb la lleugera tranquil·litat que donaven els 6 punts d’avantatge de l’anada, però ja des del primer quart han deixat clar que no volien patir. Amb la baixa de Borja Pascual, segurament el millor tirador de la categoria, el Martinenc ha tingut un encert altíssim en el llançament exterior i a sobre ha sabut ofegar l’atac rival, deixant-lo amb només 26 punts en el primer temps.

Concentrats en aturar Félix López, l’home més perillós dels locals, el conjunt vermell ha vist com el seu treball coral obtenia resultats ja en el primer quart en què s’han començat a veure els primers avantatges (11-28). Ha estat l’inici somiat per al Martinenc, que en el segon quart no ha baixat el ritme i ha anat eixamplant encara més l’avantatge. Els triples de Marc Camins, el lideratge de Pau Máyor i el domini de la zona d’Aitor Pérez han empès l’equip a deixar el partit molt ben encarrilat amb 23 punts d’avantatge (26-49).

Només faltava rematar-ho, i tot i que el ritme ofensiu ha baixat, els d’Hugo González han mantingut la concentració i la intensitat en defensa i han arribat a aconseguir rentes de fins a 30 punts. Així, a pesar que el Molins no ha baixat els braços fins al final, el Martinenc ha pogut lligar una victòria que no deixa de ser un pas de gegant més en el creixement espectacular que està vivint aquest equip en els últims anys.

Som Martinenc!

Back To Top