El BQ Martinenc a dos partits de la glòria | FC Martinenc
skip to Main Content

El BQ Martinenc està a un pas de la glòria. El primer equip de la secció de bàsquet està a dos partits de pujar per primera vegada a la història a la lliba EBA. Per fer-ho, els d’Hugo González hauran de superar el Molins, amb qui ja ens vam enfrontar l’any passat en la final de la Copa Catalunya de Primera Catalana, en l’eliminatòria de quarts de final.

Després de dos ascensos consecutius, el primer equip de la secció de bàsquet té l’oportunitat de sumar un nou èxit: el pas, però, és el més gran de tots perquè la següent parada ja és una categoria estatal, la lliga EBA. Per aconseguir-ho en farà prou amb superar el Molins, segon classificat del grup 2, en una eliminatòria a doble partit.

El primer dels dos enfrontaments directes es disputarà demà dissabte al Pavelló del Guinardó a les 16 h, mentre que la tornada serà dissabte que ve a les 18:05 a Molins de Rei (en directe per la Xarxa). El vencedor accedirà a les semifinals de la fase d’ascens, però, al pujar quatre equips, ja serà automàticament equip de lliga EBA.

Per tal de què els nostres jugadors tinguin el màxim suport possible en una jornada tan històrica, us esperem a tots demà al Pavelló.

No hi falteu. Amb vosaltres tot serà més fàcil!

Som Martinenc!


Back To Top