Uche Agada, talent nord-americà per al BQ Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el cinquè fitxatge de l’estiu del Sènior A Masculí de cara la temporada 2021/22. Es tracta d’Uche Agada, un aler nord-americà de 33 anys que viurà la seva primera experiència a l’estat espanyol.

Uche Agada (Oregon, 9 d’agost de 1988) arriba al Guinardó procedent de l’USC Leipzig, de la tercera categoria a Alemanya. Format a la Portland State University, ha desenvolupat la seva carrera entre els Estats Units, el seu país de naixement, i Alemanya, però des de l’any passat viu a Barcelona. Sense equip des d’aleshores, Agada busca tornar a sentir-se important en una pista de bàsquet: “A Leipzig a causa de les limitacions de temps dels jugadors nord-americans gairebé no vaig jugar. No va ser una experiència gaire reeixida i per a mi aquesta temporada és una mica de redempció; em queden moltes coses per aportar a aquest esport”, explica l’aler.

“Sóc un jugador molt versàtil en atac i intentaré ser consistent a l’hora de veure cistella, però també m’agrada defensar molt”, diu Agada, conscient que ha de ser un jugador important per a l’equip. “Si aconseguim construir una identitat com a equip, segur que farem un molt bon paper a la lliga”, afegeix.

Amb la confirmació del fitxatge d’Uche Agada, a hores d’ara el BQ Masculí compta amb deu jugadors en plantilla:

Bases: Pol Rodríguez i Esteban Félez.

Alers: Borja Pascual, Ángel Garcia, Abu Samake, Santi Silva i Uche Agada.

Pivots: Pablo Fontanet, Mauricio Cheda i José Cabrera.

En els propers dies s’acabaran d’anunciar les incorporacions que té tancades ja el club i l’equip quedarà pràcticament definit.

#SomMartinenc

 


Back To Top