Tres Trofeu Campions per al Martinenc BQ | FC Martinenc
skip to Main Content

Tres equips del Martinenc Bàsquet eren reconeguts divendres passat a la 36a gala del Trofeu Campions, que organitza Mundo Deportivo amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport, i que reconeixen aquells conjunts que assolien ascensos de categoria la temporada anterior.

El Sènior Femení era reconegut per l’ascens aconseguit la temporada passada, de Segona a Primera Catalana, categoria en què han començat a competir fa tot just un mes. El vicepresident David Alonso recollia el reconeixement.

El Trofeu per al Sènior Femení | MundoDeportivo

El Sènior B Masculí, que pujava a Primera Catalana el curs passat, també comptava amb una distinció en la nit del Trofeu Campions.

El Trofeu per al Sènior B Masculí | MundoDeportivo

El Sènior C Masculí, campió de lliga el curs passat (i sotscampió de Barcelona i Catalunya), enguany competint a Tercera Catalana, també recollia una distinció, a mans del directiu del Club, Joan Moya.

El Trofeu per al Sènior C Masculí | MundoDeportivo

A l’acte d’entrega dels trofeus assistien, a més dels citats David Alonso i Joan Moya, els també directius Luis Contreras i Dani Falcón.

Des del FC Martinenc, l’enhorabona a tots els nostres campions i campiones, les distincions són el reflex de la bona feina!

#SomMartinenc


Back To Top