Triomf del BQ Femení per seguir a dalt de tot | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ FEMENÍ 56 - 39 AESE

Cinc de cinc. El BQ Martinenc no baixa el ritme i va superar amb suficiència l’AESE, en un partit amb un resultat potser excessiu. I és que les del Guinardó no van ser tan superiors com demostra el resultat final, però en van fer prou amb un gran tercer quart per tumbar les esperances visitants. Amb el triomf, el Sènior A Femení segueix empatat a victòries amb els Lluïsos, equip contra qui es jugaran el lideratge en la propera jornada.

Faltades de ritme i d’inspiració, el Martinenc va veure com el conjunt de l’Hospitalet aconseguia curtcircuitar el seu joc a base de ben poca cosa: intensitat i defensa per tota la pista. A més, l’equip es va carregar ràpidament de faltes, un fet que condicionava la resta dels minuts. Per sort, en el segon quart, les del Guinardó van reaccionar una mica i liderades per una inspirada Marta Gràcia van capgirar la dinàmica del duel i van obrir un petit forat abans del descans.

Però el quart que canviaria l’esdevenir del partit va ser el tercer període, quan les de vermell van apretar una mica en defensa i van trencar definitivament el matx. Així, sense estar gaire brillant, el conjunt local va deixar el duel gairebé vist per sentència (44-28), més sobretot quan l’AESE es va rendir definitivament. Així, els darrers minuts van ser un passeig per les del Guinardó que van ampliar l’avantage fins al 56-39 final.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Figue, Marta Gràcia, Duna, Anna López Bellés, Anna López; Maria Seguí, Txell, Anna Jarque, Ari i Carol.

PARCIALS: 10-11 / 27-21 / 44-28 / 56-39.

Back To Top