Triomf del BQ Femení davant un rival directe | FC Martinenc
skip to Main Content

Cop sobre la taula del Martinenc en la seva lluita en les posicions capdavanteres. Les del Guinardó van vèncer el BAM, equip amb qui compartien la segona posició, gràcies a un partit molt seriós i ara avantatgen al seu rival en la taula per una victòria i el basquet average.

Ja des del començament es va veure que seria un enfrontament dur i disputat i que es decidiria per pertits detalls, tot i que el Martinenc va començar amb millor peu i va aconseguir un bon parcial en el primer període. De fet, la primera cistella en joc local no va arribar fins al minut 9, i les del Guinardó van aconseguir els millors avantatges (16-9 al final del primer quart) durant aquest període. A partir del segon quart, però, la igualtat va ser la tònica dominant i les grans diferències van desaparèixer.

Així, a partir d’aquest moment l’intercanvi de cistelles va ser una constant, a pesar que les visitants sempre van portar la iniciativa. Tot i això, el partit va seguir obert fins als minuts decisius en els quals el Martinenc es va mostrar més solvent i es va endur una victòria que el col·loca, de forma provisional fins que el Ploms Salle Reus jugui el seu partit, en el lideratge de la taula.

Som Martinenc!

Back To Top