Triomf del BQ Femení davant un rival directe | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ FEMENÍ 60 - 55 BAM

Cop sobre la taula del Martinenc en la seva lluita en les posicions capdavanteres. Les del Guinardó van vèncer el BAM, equip amb qui compartien la segona posició, gràcies a un partit molt seriós i ara avantatgen al seu rival en la taula per una victòria i el basquet average.

Ja des del començament es va veure que seria un enfrontament dur i disputat i que es decidiria per pertits detalls, tot i que el Martinenc va començar amb millor peu i va aconseguir un bon parcial en el primer període. De fet, la primera cistella en joc local no va arribar fins al minut 9, i les del Guinardó van aconseguir els millors avantatges (16-9 al final del primer quart) durant aquest període. A partir del segon quart, però, la igualtat va ser la tònica dominant i les grans diferències van desaparèixer.

Així, a partir d’aquest moment l’intercanvi de cistelles va ser una constant, a pesar que les visitants sempre van portar la iniciativa. Tot i això, el partit va seguir obert fins als minuts decisius en els quals el Martinenc es va mostrar més solvent i es va endur una victòria que el col·loca, de forma provisional fins que el Ploms Salle Reus jugui el seu partit, en el lideratge de la taula.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Maria, Júlia, Gina, Mire, Alba, Anna P., Cris, Emma, Laura, Anna L. i Carol.

PARCIALS: 16-9 / 29-25 / 43-41 / 60-55.

Back To Top