Renovacions al Sènior masculí de bàsquet per al curs 2022/2023 | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Futbol Club Martinenc comunica en aquesta notícia les renovacions per al primer equip masculí de bàsquet per a la temporada 2022/2023.

Atlas Gunyeli
L’ala pivot turc va arribar la passada temporada al Guinardó on va ser una de les peces importants pel joc interior del conjunt d’Hugo González, aportant defensa, rebot i tir exterior de tres.

Abu Samake
Ho hem comunicat en una notícia a part, Samake assumeix la capitania de l’equip després de realitzar dos grans campanyes a la lliga EBA. Sens dubte, un dels referents del grup i de la categoria al servei del Martinenc.

Santi Silva
Arribat la passada temporada del CB Roser, Silva ha demostrat ser un pilar fonamental per al cos tècnic la passada temporada. Exterior atlètic, dur, intens i de molta qualitat. Silva seguirà una temporada més al Guinardó.

Pol Rodríguez
Format a les categories inferiors del Club, entre d’altres, Rodríguez arribava la temporada passada procedent del Sant Cugat, de Lliga EBA. Amb la seva renovació, el Martinenc guanya en talent, lideratge i sentiment de club.

A tots ells, desitjar-los molta sort vestint la samarreta del Martinenc. En els propers dies, la direcció esportiva anunciarà les renovacions i incorporacions per al següent curs. Continuem junts!

#SomMartinenc


Back To Top