Renovacions al Sènior femení de bàsquet per al curs 2022/2023 | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Futbol Club Martinenc comunica en aquesta notícia les renovacions per al primer equip femeníde bàsquet per a la temporada 2022/2023.

Anna López
L’exterior barcelonina seguirà un any més vestint els colors del Martinenc. Sens dubte, un dels pilars de l’equip.

Carolina Gomà
Arribada fa moltes temporades al Club, Gomà seguirà al servei del Martinenc una temporada més. El Martinenc s’assegura lideratge i sentiment de Club.

Marta Figuerola
Una de les capitanes i jugadores amb més partits disputats amb la samarreta del Martinenc, seguirà també al Guinardó per aportar a l’equip llançament exterior i polivalència.

Paula Ferrer
Arribada la passada temporada, la jove base seguirà al Guinardó la pròxima temporada. Ferrer aporta energia, verticalitat i llançament exterior al conjunt barceloní.

Marta Navarro
Fitxada a mitjans de la passada temporada, el Martinenc s’assegura defensa, capacitat rebotejadora i intensitat per la pròxima temporada.

Anna Jarque
Fitxada fa dos estius, Jarque seguirà liderant el joc interior del conjunt entrenat per Vicenç Poblet.

Anna López
La jove base, ascendeix del Sènior B femení al primer equip, després de fer un gran paper amb el filial del club del Guinardó.

A tots elles, desitjar-los molta sort vestint la samarreta del Martinenc. En els propers dies, la direcció esportiva anunciarà les renovacions i incorporacions per al següent curs. Continuem juntes!

#SomMartinenc


Back To Top