Remuntada de prestigi del BQ Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

Gran victòria del primer equip femení del Martinenc en la visita a l’Atrium de Viladecans, una de les pistes més complicades del campionat. Les del Guinardó segueixen a la zona alta de la taula gràcies a una segona meitat molt complerta, en què l’equip va remuntar el desavantatge d’11 punts del descans.

El Martinenc no va entrar gens be al partit i es va veure superat ja des de l’inici. I això, que el gran encert des de la línia de tirs lliures va permetre a l’equip aguantar en el marcador (23-19). Però al segon període les locals es van mostrar molt superiors a les del Guinardó i el desavantatge es va ampliar fins als 11 punts. Una renta que semblava ja definitiva, però que el Martinenc va saber salvar després de la represa.

I és que en la segona meitat es va veure un canvi absolut d’actitut i compromís defensiu i les de vermell van anar reduint el desavantatge. A la fi del tercer quart, la diferència ja només era de 4 punts i, en el darrer període, una gran defensa va permetre al Martinenc acabar de capgirar el marcador i aconseguir una victòria de prestigi que manté l’equip en la segona posició.

Som Martinenc!

Back To Top