Quatre fitxatges per al Sènior Femení de bàsquet | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Futbol Club Martinenc comunica en aquesta notícia els fitxatges per al primer equip femení de bàsquet per a la temporada 2022/2023.

Júlia Escalero
La jove jugadora, procedent del Sant Andreu de Natzaret, torna a casa. Escalero es va formar a la cantera del conjunt del Guinardó i afronta la primera temporada com a Sènior a casa.

Aina Varona
Procedent del Santa Rosa de Lima, la jove exterior arriba al Guinardó per ser una peça important dins de l’equip de Vicenç Poblet.

Anna Pons
Pons arriba al conjunt barceloní després de disputar la temporada 2021/2022 amb el Círcol de Badalona. Jugadora amb una àmplia experiència, arriba al Guinardó amb ganes de reivindicar-se i aportar el seu gra de sorra a l’equip.

Jana Ortiz
Jugadora polivalent, Ortiz arriba al Guinardó després de defensar els colors del BBA Castelldefels. Sens dubte, un reforç de luxe per al conjunt barceloní.

A totes elles, desitjar-los molta sort vestint la samarreta del Martinenc. D’aquesta manera, la plantilla del Sènior Femení queda tancada.

#SomMartinenc


Back To Top