Quarta victòria consecutiva del BQ Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content
SANT ADRIÀ 72 - 77 BQ MARTINENC

El Sènior A Masculí segueix imparable en la seva escalada en la classificació i dissabte va començar la segona volta superant el tercer classificat, el Sant Adrià, en una mostra més del creixement d’aquest equip des de l’inici de la competició. El partit va ser força igualat, però el Martinenc va acabar millor i això li va permetre endur-se la quarta victòria consecutiva.

Contra el rival amb qui van debutar a la Lliga EBA, els d’Hugo González van voler deixar clar que l’equip ja no té res a veure amb aquell conjunt inexpert que va necessitar cinc jornades per aconseguir la primera victòria. El partit en sí va ser força igualat, amb un intercanvi de cistelles que va fer que la igualtat fos màxima al llarg del partit.

Però liderats per Marc Sese, autor de 24 punts, i gràcies a una bona defensa –8 recuperacions– que va cortcircuitar l’atac santadrianenc, el Martinenc es va mostrar una mica més encertat en la segona meitat en què es va endur el parcial dels dos períodes i va aconseguir una victòria de prestigi contra un rival de la zona alta que serveix per allunyar-se una mica de les posicions de promoció de descens.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Àngel, Pau Mayor, Borja Pascual, Adrià Recasens i Miller; Sese, Aitor, Víctor, Adrià Clot, Pol i Arnau.

PARCIALS: 16-17 / 34-33 / 54-56 / 72-77.

Back To Top