Segona derrota del Sènior Femení, a la pista del Vedruna | FC Martinenc
skip to Main Content
VEDRUNA GRÀCIA 53 - 47 SÈNIOR BQ FEMENÍ

Aquest cap de setmana, s’ha disputat la vintena jornada de Primera Catalana. El Sènior Femení del Martinenc s’ha desplaçat fins ben a prop, a Gràcia, per enfrontar-se al Vedruna. Partit complicat, contra un rival directa en la classificació. Per això, de vital importància pel conjunt entrenat per Jordi Payano. L’objectiu, clar: allunyar-se de la zona de fases de descens.

Les del Guinardó van començar el partit amb força i molta actitud, tant a nivell defensiu com d’atac. La sortida va ser tan bona que les vermelles van aconseguir situar-se amb un 0-12 a favor, que va provocar que el Vedruna demanés temps port. En la represa, les locals van donar un cop sobre la taula i van aconseguir capgirar el marcador. Bones defenses i contraatacs ràpids els van permetre arribar al final del primer quart, fins i tot, amb un punt d’avantatge. I al descans, la superioritat ja era molt més gran: 35-23.

Després del descans, com a l’inici, el Martinenc va sortir millor. Amb això, va aconseguir ajustar una mica més el marcador. Especialment, gràcies a una millor circulació de pilota, que permetia bons tirs alliberats. La conseqüència va ser que en els dos últims quarts, les de Jordi Payano van signar dos parcials a favor: 8-12 i 10-12. Així i tot, els errors en defensa i una lleu manca d’encert al final no van permetre la remuntada total. El partit va acabar amb un 53-47 a favor del Vedruna. Continuem treballant, equip!!

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Aiko Vidal, Paula Ferrer, Anna Pons,  Anna López Ribera, Maria Seguí, Anna Jarque, Carolina Gomá, Júlia Escalero, Anna López Belles, Jana Ortiz i Aiala Cócera.

PARCIALS: 17-16/35-23/43-35/53-47

Back To Top