El Sènior BQ Femení punxa a Lleida contra les líders | FC Martinenc
skip to Main Content
NAYOX CBF LLEIDA 79 - 66 SÈNIOR BQ FEMENÍ

Un bon autocar esperava aquest diumenge a les jugadores del Sènior A Femení del Martinenc, així com membres de l’afició del Guinardó. El trajecte: camí fins a Lleida per jugar a la pista de les capdavanteres de la lliga en una de les últimes jornades del curs. Així doncs, partit exigent i complicat, però amb els objectius clars: treballar, buscar joc fàcil, defensa agressiva i molt rebot en ambdues pistes.

L’inici del partit començava amb un bon ritme, i amb tres molt bones accions d’Aina Varona, que van permetre sumar els primers punts al marcador. El Lleida, per la seva banda, van respondre molt aviat. El Martinenc, així i tot, va aconseguir mantenir les bones sensacions i tant la primera com la segona part acabaven amb marcadors molt, molt igualats, un punt amunt, un punt abaix: 19-18 i 38-39.

En la represa, però, el partit va canviar de tònica. Les lleidatanes van començar a castigar durament els petits errors del Martinenc Les líders van aprofitar les pèrdues de pilota i de mica en mica, van anar allunyant-se al marcador. El tercer part finalitzava ben diferent: 58-49. A l’última part, la diferència es va anar fent més gran. Ningú aturava al Lleida, especialment engrescat per la seva gran afició.

Tot i posar defensa de zona i reforçar el joc exterior, el Martinenc no se’n sortia. De totes maneres, algunes sensacions positives: el suport d’Alba Molas en aquest marx amb un triple i un parell d’accions en l’últim quart que, malauradament no van permetre’ns ajustar el marcador com haguéssim volgut, ajudaven a millorar les anotacions del Sènior. El partit acabava 79-66.

Una tornada difícil cap a casa, però amb la certesa que hi ha coses que s’han fet bé, i que les que cal encara millorar, som a temps de treballar-les de cara als últims partits de la temporada.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Alba Molas, Paula Ferrer, Natàlia Izquierdo, Aina Varona, Anna López Ribera, Anna Jarque, Anna López Belles, Anna Pons, Carolina Gomá, Júlia Escalero i Jana Ortiz.

PARCIALS: 19-18/38-39/58-49/79-66

 

Back To Top