Pol Rodríguez torna a casa | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’anunciar la renovació dels quatre jugadors que seguiran un any més a les files del Sènior A Masculí, arriba el torn ara del primer fitxatge. I es tracta d’una incorporació d’allò més especial: la direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el retorn del base Pol Rodríguez, format a les categories inferiors del club i que torna a casa procedent del Sant Cugat.

Pol Rodríguez (Barcelona, 10/09/1999) arriba al BQ Martinenc després de dues temporades de sènior al Centre Catòlic l’Hospitalet, de Copa Catalunya, i al Sant Cugat, de Lliga EBA conferència C-2. Abans, però, en la seva etapa de formació, el base va passar pel Guinardó, club on va jugar-hi quatre temporades: les dues de mini, preInfantil i Infantil, etapa de la qual el jugador en guarda molt bons records. Campió de Catalunya PreInfantil, en l’any d’Infantil va competir en la màxima categoria de base a Catalunya, per fer el salt el curs següent a l’Hospitalet i tancar la seva etapa de formació al Cornellà.

“Després d’una temporada complicada tinc ganes de tornar a casa, de tornar al club on em vaig criar i més còmode he estat; al Martinenc es on he après més sobre el meu joc”, explica el jove base de 21 anys, que torna a casa com un jugador ja consagrat, amb experiència a la categoria i amb ganes de fer un salt més en la seva carrera: “Estem fent un equip molt competitiu i aspirem a estar a dalt”.

Pol Rodríguez, en la seva anterior etapa al Martinenc

Per al Martinenc, l’arribada de Rodríguez suposa una alenada d’aire fresc i il·lusió d’un jugador jove en ple creixement, que buscarà seguir millorant al club on va formar-se durant quatre anys. Base de gran qualitat individual, aportarà amenaça exterior i, sobretot, millorarà els que estan al seu voltant: sempre al servei de l’equip, Rodríguez juga i fa jugar els seus companys.

Amb la confirmació del fitxatge del base Pol Rodríguez, a hores d’ara el BQ Masculí compta amb cinc jugadors:

Bases: Pol Rodríguez.

Alers: Borja Pascual, Ángel Garcia iAbu Samake.

Pivots: Pablo Fontanet.

En els propers dies s’acabaran d’anunciar les incorporacions que té tancades ja el club i l’equip quedarà pràcticament definit.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

Back To Top