Pol Barbecho, rebot i contundència per al Sènior Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el setè fitxatge de l’estiu per al Sènior A Masculí de cara a la temporada 2022/2023. Es tracta del pivot Pol Barbecho, de 20 anys.

Pol Barbecho (Badalona, 31 de març de 2002) arriba al Martinenc en la que serà la seva tercera temporada a la Lliga EBA. Barbecho s’inicià a l’UBSA, on hi va estar des d’escola fins a cadet. Posterioment, el jove jugador va tornar a la seva Badalona natal per defensar els colors de l’històric Sant Josep de Badalona, on va disputar la seva etapa júnior. Finalment, el pivot badaloní ha defensat durant dues temporades els colors de l’Associació Esportiva Badalonès.

Les sensacions que s’ha endut el jove jugador en les primeres setmanes de post temporada han estat molt positives: “destacaria la bona organització que hi ha, la professionalitat que he trobat m’ha sorprès”. El jove jugador també ha fet referència al repte que afronta en la seva tercera temporada a la Lliga EBA. “L’encaro amb moltes ganes i motivació. L’equip pinta molt bé i crec que podrem fer coses grans”, ha afegit.

Finalment, Barbecho s’ha mostrat convençut de què pot aportar a l’equip: “força, consistència en el rebot, i capacitat atlètica dins de pista”, conclou.

Amb el fitxatge de Pol Barbecho, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb onze jugadors:

Bases: Pol Rodríguez, Bernat Camarasa i Nacho Fernández
Alers: Santi Silva, Abu Samake, Ignasi Isern
Pivots: Atlas Gunyeli, Josep Solé, Gerard Rubio, Marc Garcia i Pol Barbecho

En les pròximes setmanes s’acabaran d’anunciar els fitxatges que conformaran la plantilla que competirà per cinquè any consecutiu a la Lliga EBA.

#SomMartinenc


Back To Top