Pau Mayor i Hugo González, al 'All Star' de Copa Catalunya | FC Martinenc
skip to Main Content

La secció de bàsquet del club segueix fent història i dos integrants del primer equip del Martinenc participaran en la segona edició de l’All Star de Copa Catalunya que organitza per segona temporada consecutiva la Federació Catalana de Basquetbol. Pau Mayor serà el jugador que representarà el club en aquest jornada festiva formant part d’un equip entre els millors jugadors del grup 1, mentre que Hugo González en serà un dels tècnics.

Jugar en la màxima categoria organitzada per la FCBQ està permetent al club viure coses especials. Després del partit retransmès en directe per La Xarxa TV, ara el Martinenc viurà en primera persona la gran festa del bàsquet català. A més, amb representació doble: mentre que el base Pau Mayor va rebre els vots dels altres entrenadors del grup per formar part de l’All Star, la feina del tècnic Hugo González també ha estat valorada pels seus col·legues i serà un dels tres entrenador de l’equip del Grup 1.

Aquesta serà la segona edició de l’All Star, que es disputa just en l’equador del campionat. Al més pur estil americà, el Pavelló del Sabadell Nord serà l’escenari, els dies 27 i 28 de gener, d’un cap de setmana apassionant: concurs d’esmaixades, partit masculí i femení… una autèntica festa del bàsquet del nostre país.

Som Martinenc!

Back To Top