Nacho Fernández, veterania i direcció de joc per al Sènior Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el sisè fitxatge de l’estiu per al Sènior A Masculí de cara a la temporada 2022/2023. Es tracta del base Nacho Fernández, de 33 anys.

Nacho Fernández (Córdoba, Argentina, 16 de febrer del 1989) arriba al Martinenc en la seva primera aventura professional al nostre continent. Fernández s’iniciava al club familiar del seu poble, el Matienzo de Córdoba. Posteriorment completava una àmplia trajectòria en el seu país, sent considerat un dels jugadors amb més talent a l’Argentina. Jugava en tots aquests clubs de la Liga Nacional A: Atenas de Córdoba, Alvear Villa Angela, Uncaus, Unión de Santa Fe, Echague de Paraná, Colón de Santa Fe, Regatas Concepción del Uruguay, Justiniano Posse, Unión Mar del Plata, Belgrano San Nicolás i Central Entrerriano. El 2018, Fernández es va proclamar juntament amb el seu equip, el Córboba, campió del torneig argentí de seleccions.

I és que Fernández destaca per la lectura del joc, l’esforç i l’entrega col·lectiva. “Em sento molt compromès, em van parlar molt bé del Club, que compta amb una gran trajectòria, i l’ideal seria que tots junts aconseguim porter el Martinenc al més amunt possible”, declara.

El base també ha fet menció al seu rol dins l’equip, ja que serà un dels jugadors amb més experiència de la plantilla. “Amb 33 anys acumulo més de 14 temporades disputades a l’Argentina i puc aportar i transmetre la meva experiència als diferents moments i situacions que anem transitant durant aquesta temporada; m’agrada fer-ho i em surt de manera natural”, exposa. Fernández es mostra amb moltes ganes per afrontar aquesta nova aventura al Guinardó: “malgrat que fa poc que ens coneixem i que hem estat parlant, el grup m’ha fet sentir molt còmode, i m’ha transmès la seva confiança”, afegeix.

Amb el fitxatge de Nacho Fernández, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb deu jugadors:

Bases: Pol Rodríguez, Bernat Camarasa i Nacho Fernández
Alers: Santi Silva, Abu Samake, Ignasi Isern
Pivots: Atlas Gunyeli, Josep Solé, Gerard Rubio i Marc Garcia

En les pròximes setmanes s’acabaran d’anunciar els fitxatges que conformaran la plantilla que competirà per cinquè any consecutiu a la Lliga EBA.

#SomMartinenc 


Back To Top