Mauricio Cheda, talent anotador per al BQ Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el tercer fitxatge de l’estiu del Sènior A Masculí de cara la temporada 2021/22. Es tracta de Mauricio Cheda, aler d’origen mexicà de 31 anys, amb experiència a la LEB Plata.

Mauricio Cheda (Ciudad Juárez, 10 de gener de 1990) arriba al Martinenc procedent del JAC Sants, amb qui va jugar la darrera temporada. Com el nouvingut Santi Silva, que jugava al Roser, Cheda també es va enfrontar als del Guinardó en la lliga regular de l’any passat, en un doble duel en el qual va deixar molt bones sensacions. Els d’Hugo González es van imposar tant a casa com a fora, però l’aler va tenir una actuació individual molt destacada: 12 punts en tan sols 15 minuts en el partit de la primera volta i 16 punts, en el duel de la segona volta.

Abans del seu pas pel conjunt santsenc, l’aler de 1,98 m., va jugar a la primera divisió del seu país a les files del Soles de Mexicali primer, i del Laguneros de Torreón el curs 2019/20. I anteriorment, a Espanya, va disputar dues temporades a la LEB Plata amb el Cambados gallec i l’Hospitalet. “És un jugador molt versàtil i que ens ajudarà molt a l’hora d’anotar”, explica el tècnic Hugo González, sobre el mexicà, que el curs anterior va anotar una mitjana per sobre dels 15 punts en els 12 partits –tots els possibles– que va disputar.

Després d’uns primers entrenaments amb els del Guinardó, l’aler es mostra satisfet amb l’encaix en l’equip. “M’ha cridat l’atenció la qualitat humana del grup i el talent de tots els jugadors, en especial el del capità Borja Pascual”, diu Cheda, que es defineix com “un jugador atlètic” i a qui li agrada córrer: “Puc aportar lectura de joc, ritme i intensitat.”

Amb la confirmació del fitxatge de Mauricio Cheda, a hores d’ara el BQ Masculí compta amb vuit jugadors en plantilla:

Bases: Pol Rodríguez i Esteban Félez.

Alers: Borja Pascual, Ángel Garcia, Abu Samake i Santi Silva.

Pivots: Pablo Fontanet i Mauricio Cheda.

En els propers dies s’acabaran d’anunciar les incorporacions que té tancades ja el club i l’equip quedarà pràcticament definit.

#SomMartinenc


Back To Top