Marc Suñé, múscul per al joc interior | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el cinquè fitxatge de l’estiu del Sènior A Masculí de cara la temporada 2020/21. Es tracta del pivot de 1,99 m. Marc Suñé.

Marc Suñé (Sant Joan Despí, 4 de juliol de 1996) arriba al Martinenc procedent del Castelldefels, equip on ha disputat les dues darreres temporades a la Lliga EBA. Abans, en la seva etapa formativa, havia jugat a l’equip de la seva ciutat, el Sant Joan Despí, dels 5 als 18 anys, mentre que ja en edat sènior, va disputar dos cursos al Molins de Rei, a Copa Catalunya. Les dues darreres temporades, ho ha fet a les files del Castelldefels en la categoria en la qual ara repetirà amb el Martinenc. En total, en els dos anys a Lliga EBA, Suñé ha jugat un total de 32 partits, amb una mitjana de 5,4 punts i 6,1 rebots.

El pivot, a més, no és un desconegut per a l’equip d’Hugo González, amb qui ja es va enfrontar en els dos partits de la temporada 2018/2019. Titular en ambdós enfrontaments contra el Martinenc, Suñé va anotar 6 punts i va agafar 8 rebots en la victòria vermella al Guinardó (72-70), mentre que en la tornada, que es va decantar pel Castelldefels (81-66), en va anotar 10 i va agafar 7 rebots (19 de valoració).

Amb aquesta darrera incorporació, el tècnic Hugo González, completa el seu joc interior amb una peça que aportarà a l’equip alçada i múscul i qualitat dins la pintura.

Amb el fitxatge de Marc Suñé, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb dotze jugadors:

Bases: Saïkou Diallo i Adrián Rodríguez.

Alers: Borja Pascual, Ángel Garcia, Víctor Domínguez, Abu Samake i Aly Gueye.

Pivots: Miller Escobar, Buba Gassama, Pablo Fontanet, Iván García i Marc Suñé.

En els propers dies s’acabaran d’anunciar les incorporacions que falten i l’equip quedarà pràcticament definit.

#SomMartinenc

 


Back To Top