Marc García, múscul i intimidació per al Sènior Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el cinquè fitxatge de l’estiu per al Sènior A Masculí de cara a la temporada 2022/2023. Es tracta del pivot Marc Garcia, de 25 anys.

Marc Garcia (Barcelona, 11 d’octubre de 1996) inicià la seva trajectòria esportiva al CB Gavà, on va estar-hi durant sis temporades. Posteriorment, Garcia va debutar a sènior amb el CB Viladecans. Més tard el jove jugador va tornar al club on es va formar, el CB Gavà. La passada temporada el pivot va defensar els colors del Club Esportiu Pallejà, de Copa Catalunya.

I és que Marc Garcia destaca per la seves grans qualitats físiques, que li permeten jugar per sobre de la cistella i ser un dels pivots amb més potencial físic de la categoria. “El meu punt fort és que soc molt físic, tinc una capacitat de salt que crec que pocs tenen i això ho puc aprofitar en molts aspectes, tinc bon tir de totes les posicions però on em sento més còmode és a la mitja distància”, declara Garcia.

El pivot es mosta molt il·lusionat amb el projecte del FC Martinenc i destaca la bona sintonia amb l’entrenador i el Club en les primeres setmanes: “m’ha transmès molta seguretat, sap el que vol a pista i el que vol de cada jugador, la veritat és que tinc moltes ganes de veure en què em pot fer millorar”, explica. I és que aquesta experiència serà la primera de Garcia en competició d’àmbit estatal, repte que afronta amb molt entusiasme i il·lusió: “vull aprendre el màxim possible dels companys i dels entrenadors, fer pinya amb els companys i formar una família”, afegeix.

Amb el fitxatge de Marc Garcia, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb nou jugadors:

Bases: Pol Rodríguez i Bernat Camarasa
Alers: Santi Silva, Abu Samake, Ignasi Isern
Pivots: Atlas Gunyeli, Josep Solé, Gerard Rubio i Marc Garcia

En les pròximes setmanes s’acabaran d’anunciar els fitxatges que conformaran la plantilla que competirà per cinquè any consecutiu a la Lliga EBA.

#SomMartinenc


Back To Top