La primera victòria ja és aquí! | FC Martinenc
skip to Main Content

Ha costat més de l’esperat, però la primera victòria ja és aquí. El Sènior A Masculí es va imposar amb contundència a la pista del Barberà i va sumar així un triomf que els permet sortir de la zona de descens. El Martinenc va ser netament superior al seu rival i es va imposar en els quatre parcials.

Després de dues jornades en què l’equip havia fregat la victòria, els del Guinardó van fer el pas definitiu a la pista d’un equip de la zona mitjana de la taula. El Martinenc va sortir molt concentrat des del salt inicial i va saber imposar el seu ritme en el primer quart. En l’intercanvi de cops i amb un nivell d’encert alt, els d’Hugo González se senten com a peix en l’aigua i en aquest context es van mostrar superiors al conjunt local, sobretot en el segon quart quan els del Guinardó van aconseguir pujar la intensitat defensiva. Així, al descans, el Martinenc va aconseguir obrir una escletxa de 15 punts que deixava una situació molt favorable per al conjunt visitant (38-53).

I a la represa, els vermells van mantenir l’encert en el tir exterior, que va resultar clau per acabar enduent-se el triomf –16/28 en triples, pero només 6/22 del conjunt local–. A més, defensivament, l’equip va fer segurament el millor partit d’aquest inici de curs, deixant el Barberà amb només 24 punts en tot el segon temps, un fet que va permetre al Martinenc gaudir d’una segona part brillant, culminada amb els 100 punts finals.

Som Martinenc!

Back To Top