La jornada de descans no afecta el BQ Femení | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ FEMENÍ 68 - 50 VALLS

El Sènior A Femení és un equip en dinàmica guanyadora. Les noies d’Albert Ballescà converteixen en victòria quasi tots els partits que juguen i el d’aquest cap de setmana no va ser una excepció: el Martinenc va vèncer amb sobrietat el Valls i va sumar la dissetena victòria de la temporada.

Després de la jornada de descans i just la setmana abans d’enfrontar-se al líder, el Ploms Salle Reus, les del Guinardó havien de superar la prova del Valls, un equip situat en la zona baixa de la classificació però que venia disposat a amargar-li la tarda a l’equip. Però un gran inici local va establir els primers avantatges a favor del conjunt vermell (13-5) gràcies, sobretot, a una defensa molt seriosa.

Però al segon quart el Martinenc va baixar el nivell i les de l’Alt Camp ho van aprofitar per retallar distàncies. Amb el 28-24 del descans, les locals sabien que no es podien permetre cap relaxació més després de la represa i gràcies a un atac molt fluid i un bon percentatge d’encert en el tir van aconseguir anar ampliant l’avantatge fins al 68-50 final.

Som Martinenc!

 


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Maria, Júlia, Cintia, Anna P., Mire, Gina, Alba, Cris, Anna L., Laura, Núria i Carol.

PARCIALS: 13-5 / 28-24 / 49-37 / 68-50.

Back To Top