La falta d'encert condemna el BQ Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc femení va perdre la quarta posició a la lliga després de caure derrotat a la pista del Sant Andreu en un partit força complert de les del Guinardó, però que van tenir en la falta d’encert el seu taló d’Aquil·les. Així, les andreuenques superen en la taula al Martinenc, que necessita reaccionar aviat si no vol caure del top-5.

Des de l’inici, les del Guinardó van atacar amb criteri, trobant bones situacions de tir, però amb poc encert. En canvi, les locals anotaven a partir d’accions individuals de gran qualitat, però sense necessitat de fer un gran joc. Per sort, al segon quart va baixar el ritme anotador del Sant Andreu i el Martinenc ho va aprofitar per marxar al descans amb un esperançador 23-26.

Però a la represa, les andreuenques van tornar a recuperar l’encert, tot al contrari que les del Guinardó, que fallaven cistelles a priori fàcils. Això, va provocar que el Sant Andreu obrís una escletxa de deu punts a l’equador del darrer període. Però aleshores, el Martinenc va treure forces de flaquesa i va aconseguir situar-se a tan sols dos punts en el darrer minut. Però, l’esforç va ser en va i finalment el triomf es va quedar a Sant Andreu.

Som Martinenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top