Josep Solé, primer fitxatge per al Sènior Masculí 22/23 | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el primer fitxatge de l’estiu per al Sènior A Masculí de cara a la temporada 2022/2023. Es tracta de l’aler-pivot Josep Solé, de 25 anys, i amb experiència en categories FEB.

Josep Solé (Valls, 2 de juny de 1997) arriba al Martinenc després d’estar en diferents equips a la Lliga EBA, el darrer el SESE. Format al seu Alt Camp natal, Solé inicià els primers anys a clubs tarragonins com el Claret de Valls i el CB Tarragona. Un cop acabada l’etapa formativa, feia el salt amb l’equip del poble, el CB Valls, a Copa Catalunya, on va romandre fins la temporada 2019-2020. Posteriorment, Solé ha jugat al JAC Sants, ja a Barcelona –va ser rival del Martinenc a la Lliga EBA les darreres temporades- i al SESE Bàsquet, on ha estat un dels jugadors més destacats de l’equip.

El principal objectiu és la permanència a la categoria. No obstant això, no volem posar-nos cap sostre a la temporada”, declara el jove aler pívot. I és que Soler coneix de primera mà el conjunt del Guinardó; “Segueixo el Martinenc des de fa molts anys, des que un bon amic com el Pau Mayor va començar a jugar al sènior, a Segona Catalana. El creixement que ha tingut com a club els darrers 7-8 anys ha estat excepcional, de Segona Catalana a EBA. He pogut veure que és un club familiar, molt proper i on el jugador se sent còmode”.

I és que una de les grans virtuts del jugador tarragoní és la capacitat rebotejadora, així com la defensa i intimidació sota el cèrcol. “La meva experiència durant aquests anys a la lliga EBA pot ajudar als més joves en algun moment”, explica.

“L’Hugo ens ha transmès la il·lusió que té en l’equip aquesta temporada. Tot i ser un equip amb molts jugadors nous, durant els entrenaments de post-temporada ja ens ha començat a introduir la idea de joc que vol transmetre’ns durant la temporada. Ens veu un grup de jugadors amb ganes de millorar i amb l’objectiu d’oferir un elevat ritme de joc i que creu que ens pot ajudar a aconseguir victòries durant la lliga”, afirma el nou jugador vermell.

Fora de les pistes, Josep Solé és llicenciat en ADE.

Amb el fitxatge de Josep Solé, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb cinc jugadors:

Bases: Pol Rodríguez
Alers: Santi Silva i Abu Samake
Pivots: Atlas Gunyeli i Josep Solé

En les pròximes setmanes s’acabaran d’anunciar els fitxatges que conformaran la plantilla que competirà per cinquè any consecutiu a la Lliga EBA.

#SomMartinenc


Back To Top