José Cabrera, centímetres per al BQ Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el quart fitxatge de l’estiu del Sènior A Masculí de cara la temporada 2021/22. Es tracta de José Cabrera, un veterà pivot nascut a la República Dominicana però amb llarga experiència en el bàsquet a l’estat espanyol.

José Cabrera (República Dominicana, 6 de juny de 1984)  és un experimentat pivot que arriba al Guinardó després d’una temporada sense jugar. I és que el dominicà va decidir penjar les botes un cop finalitzat el curs 2019/20 al Mataró. Al conjunt del Maresme hi va jugar un total de cinc temporades repartides en dues etapes, però Cabrera és un autèntic rodamon del bàsquet. Al llarg de la seva carrera, ha jugat també al Peixegalego, al Monzón, a l’Arenys i a l’Hospitalet, amb qui va aconseguir un ascens a LEB Plata i va disputar una temporada a la categoria de bronze.

Els inicis del pivot, però, son d’allò més curiosos, perquè al seu país d’origen va començar a jugar al beisbol, un esport ben popular al país caribeny. La seva primera aproximació al bàsquet va arribar, curiosament, a través d’una persona relacionada amb Catalunya i la ciutat de Barcelona; i és que Cabrera va fer el pas a la cistella després d’entrar a l’academia de bàsquet de Chicho Sibilio. A partir d’aquí, una llarga trajectòria sota els cèrcols d’un pivot dominador, però no excempt de tècnica i qualitat.

“És un jugador que ens aportarà experiència i intimidació, però també talent”, explica el tècnic Hugo González, que ha convençut el jugador per tornar a les pistes. Ara, serà el Guinardó qui podrà gaudir dels seus centímetres i la seva qualitat.

En l’últim curs al Mataró, Cabrera va jugar 21 partits, amb una mitjana de 8 punts i 6 rebots per partit.

Amb la confirmació del fitxatge de José Cabrera, a hores d’ara el BQ Masculí compta amb nou jugadors en plantilla:

Bases: Pol Rodríguez i Esteban Félez.

Alers: Borja Pascual, Ángel Garcia, Abu Samake i Santi Silva.

Pivots: Pablo Fontanet, Mauricio Cheda i José Cabrera.

En els propers dies s’acabaran d’anunciar les incorporacions que té tancades ja el club i l’equip quedarà pràcticament definit.

#SomMartinenc


Back To Top