Ignasi Isern, joventut i lluita per al Sènior Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el segon fitxatge de l’estiu per al Sènior A Masculí de cara a la temporada 2022/2023. Es tracta de l’aler-pivot Ignasi Isern, de 22 anys.

Ignasi Isern (Barcelona 10 de desembre de 1999) arriba al Martinenc després de disputar la seva primera temporada a la Lliga EBA. Isern ha disputat la temporada 21/22 defensant els colors de la UE Horta, rival del Martinenc aquesta passada temporada. Format al Joventut les Corts de Barcelona i al JAC Sants, Isern arriba al Guinardó amb moltes ganes de reivindicar-se. “Espero formar un bon equip per poder estar per dalt de la taula i sobretot gaudir i passar-ho molt bé”, explica el jove jugador.

I és que unes de les grans virtuts d’Isern són la constància i la lluita. “L’entrenador des del primer moment m’ha transmès molta confiança i moltes ganes de treballar per poder créixer el màxim possible. Afronto aquest repte amb moltes ganes i molta il·lusió esperant a que arribi el primer partit per deixar-me la pell fins l’últim segon”, afegeix.

Amb el fitxatge d’Ignasi Isern, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb sis jugadors:

Bases: Pol Rodríguez
Alers: Santi Silva, Abu Samake i Ignasi Isern
Pivots: Atlas Gunyeli i Josep Solé

En les pròximes setmanes s’acabaran d’anunciar els fitxatges que conformaran la plantilla que competirà per cinquè any consecutiu a la Lliga EBA.

#SomMartinenc


Back To Top