Hugo González comandarà un any més la nau del BQ Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’una temporada acabada de forma brusca però igualment apoteòsica, amb el Sènior A Masculí fent història amb la quarta posició final a la Lliga EBA, el Martinenc i Hugo González han arribat a un acord per a què els seus camins segueixen units per desena temporada seguida. A banda del primer equip masculí, el tècnic també seguirà dirigint el Sènior B.

Hugo González (Barcelona, 1973), va arribar al Martinenc fa nou anys amb una ja extensa trajectòria en el mon del bàsquet tant en equips estatals com a l’estranger. Sense anar més lluny, González va ser el primer entrenador europeu en entrenar a la D-League de la NBA (lliga de desenvolupament) com a tècnic assistent i ja tenia experiència a la lliga EBA amb l’Alaior, així com amb més d’una desena d’equips catalans en diverses categories.

Després de tant voltar, però, el tècnic ha trobat l’estabilitat al Martinenc on complirà el seu desè curs amb la il·lusió de seguir fent història en aquesta entitat. I és que de la ma del tècnic, la secció de bàsquet del club està vivint una època daurada aconseguint fites inimaginables uns anys enrere. Enguany, sense anar més lluny, el Martinenc s’ha convertit en el segon millor equip de la ciutat de Barcelona –per darrere del totpoderós Barça– amb la seva quarta posició a la lliga EBA, el quart esglaó del bàsquet estatal.

En total, en els diferents equips que ha entrenat en l’entitat, el preparador barceloní ha dirigit 351 partits a la banqueta del Martinenc, amb 267 victòries (76,06%) i 84 derrotes, aconseguint vuit títols i vuit ascensos en aquests nou anys.

Hugo González dirigint un entrenament de la pretemporada passada

Un cop tancada la continuïtat del tècnic, en els propers dies s’anirà definint la composició de la resta de cos tècnic i de la plantilla de cara que competirà per tercera temporada consecutiva en categoria estatal.

Des del Futbol Club Martinenc volem desitjar a Hugo González molta sort i encerts per seguir fent història al Guinardó.

#SomMartinenc


Back To Top