Homenatge a dues jugadores '10' | FC Martinenc
skip to Main Content

Dissabte, abans de l’important duel del BQ Femení A davant el Bosco Horta, el club va voler retre homenatge a dues jugadores molt especials per a l’entitat, l’Anna Isún i l’Anna Santamaria, per la seva llarga trajectòria en el Martinenc. Les dues jugadores ja fa deu temporades que defensen els colors del Martinenc i per això el club va voler tenir un petit detall amb elles.

Ja fa una dècada que les ‘Annes’ van arribar al club i des d’aleshores han anat passant per totes les categories fins arribar a l’equip sènior. Al llarg d’aquests anys, desenes de partits, moltes victòries i, fins i tot, un Campionat de Catalunya en categoria Cadet per a l’Anna Santamaria, però el més important és que les dues jugadores ja formen part de la història d’aquesta secció.

Com a mostra d’agraïment, el club les va obsequiar amb una placa commemorativa, però sobretot, i des d’aquestes línies ho volem recalcar, el Martinenc vol mostrar el seu enorme agraïment per la fidelitat mostrada durant tots aquests anys. ¡I que en siguin molts més!

Som Martinenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top