Gerard Rubio, versatilitat i elegància per al Sènior Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del Martinenc comunica el tercer fitxatge de l’estiu per al Sènior A Masculí de cara a la temporada 2022/2023. Es tracta de l’aler pivot Gerard Rubio, de 22 anys.

Gerard Rubio (Cornellà 31 de desembre de 1999) arriba al Martinenc després de disputar la passada temporada a la Lliga EBA, defensant els colors de la UE Horta, rival del Martinenc aquesta passada temporada. Format a l’equip de la seva ciutat, l’històric CB Cornellà, Rubio arriba al Guinardó amb moltes ganes de reivindicar-se a la categoria: “M’agradaria poder donar un pas endavant i consolidar-me com a jugador en aquesta categoria, ajudant l’equip a mantenir-se el més amunt possible de la classificació”, explica.

Rubio es mostra molt optimista amb l’equip: “vull destacar que som un equip amb moltíssima energia que, si es gestiona bé, pot ser la bomba”, declara. El treball del Club les passades temporades no ha passat desapercebut i Rubio ho valora molt positivament: “valoro molt el creixement del club durant els últims anys, demostra que les coses no succeeixen per casualitat”, explica.

Amb el fitxatge de Rubio, el Martinenc s’assegura tir exterior i minuts de qualitat. “Confio molt en el meu tir de tres i alguns moviments de pivot amb els quals em sento molt còmode i crec que l’equip pot aprofitar-se d’aquesta versatilitat”, afegeix Rubio.

Amb el fitxatge de Gerard Rubio, la plantilla del Sènior A Masculí compta a hores d’ara amb set jugadors:

Bases: Pol Rodríguez
Alers: Santi Silva, Abu Samake, Ignasi Isern i Gerard Rubio
Pivots: Atlas Gunyeli i Josep Solé

En les pròximes setmanes s’acabaran d’anunciar els fitxatges que conformaran la plantilla que competirà per cinquè any consecutiu a la Lliga EBA.

#SomMartinenc


Back To Top