Festival anotador per tornar al camí de la victòria | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ MARTINENC 95 - 91 SALOU

Després de la derrota de la darrera jornada a la pista de la Salle Reus, al Martinenc li tocava refer-se davant la seva afició el dia de la presentació de tota la secció. I davant un altre equip de les terres de Tarragona destinat a lluitar per les posicions capdavanteres, els del Guinardó van fer un partit molt seriós per acabar enduent-se la victòria en el darrer quart.

Amb les graderies plenes fins a la bandera, el partit no va decebre ningú i el joc ofensiu i l’espectacle es va imposar a les defenses de tots dos equips. I a més, la igualtat va presidir durant tot el partit, amb alternàncies i diferències mínimes. De fet, al primer quart va ser el Martinenc qui es va imposar per 1 punt de diferència, mentre que al segon van ser els visitants els que van aconseguir capgirar el marcador (39-42).

A la represa, el guió del partit no va variar ni un mil·límitre i l’intercanvi de cistelles va ser una constant. El lleuger avantatge dels del tarragonès es va mantenir al llarg dels deu minuts, però els d’Hugo González van impedir que els visitants s’escapessin en el marcador. I amb diferències mínimes, el darrer quart va ser un autèntic espectacle.

El parcial de 35-27 explica a la perfecció el festival anotador que es va viure en els darrers deu minuts, en què el Martinenc es va mostrar lleugerament més encertat per aconseguir finalment el triomf contra un gran equip. Amb la victòria, els del Guinardó superen al Salou en la classificació, i ocupant la segona posició visitaran la setmana que ve la pista del fins ara intractable líder, l’Esparreguera.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Arnau, Zapata, Miller, Aitor, Víctor, Pere, Pau, Asier, Adrià Recasens, Pol, Borja, Camins i Adrià Clot.

PARCIALS: 19-18 / 39-42 / 60-64 / 95-91.

Back To Top