Enric Mateo renova al capdavant del BQ Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

Ja amb la mirada a la temporada que ve, el Martinenc fa oficial la renovació d’Enric Mateo al capdavant del primer equip femení de la secció de bàsquet del club. El tècnic, que va arribar l’estiu passat per fer-se càrrec de l’equip, recent ascendit a Primera Catalana, complirà la seva segona temporada a l’entitat.

En el seu primer curs al club, Enric Mateo va tancar l’any en 11a posició després d’una temporada complicada però en la qual l’equip sempre es va mantenir allunyat de la darrera plaça, o sigui, del descens directe de categoria. Amb uns números de 6 victòries i 14 derrotes en 20 partits, el conjunt del Guinardó semblava destinat a jugar-se la temporada en la promoció de descens, que finalment no es disputarà com a conseqüència de l’aturada forçada de la competició i el conseqüent final sense descensos.

Així doncs, Mateo, que va arribar al club procedent del Lima-Horta, complirà la seva segona temporada al Martinenc amb l’equip a Primera Catalana i amb l’objectiu, de nou, de salvar la categoria.

Enric Mateo, en un temps mort d’aquesta darrera temporada

Un cop tancada la continuïtat del tècnic, en els propers dies es donarà a conèixer la plantilla del Sènior A Femení i l’staff que acompanyarà el tècnic la temporada que ve.

Des del Futbol Club Martienc vol desitjar a Enric Mateo molta sort de cara al nou curs 2020/21.

#SomMartinenc


Back To Top