El Sub-25 Femení tanca el 2018 sense conèixer la derrota | FC Martinenc
skip to Main Content

Anar millorant a poc a poc i buscar objectius cada vegada més elevats. Aquest és l’objectiu de tots els equips i, de moment, el BQ sub-25 Femení l’està complint a la perfecció. Després d’acabar el curs passat en tercera posició i d’haver-se reforçat amb cinc jugadores de la cara, ara l’equip ha tancat la primera part d’aquest nou curs amb una ratxa d’imbatibilitat de 10-0.

L’equip s’ha mostrat intractable en aquest primer trimestre de campionat i amb cinc victòries al pavelló del Guinardó i cinc més a domicili ja és l’únic equip invicte de la competició. Les de vermell han demostrat en aquestes primeres deu jornades de campionat una gran capacitat anotadora des de llarga i la mitja distància i han excel·lit, també, en defensa. Són, sense anar més lluny, l’equip de la lliga que més punts anota (668) i el que menys n’ha rebut (379).

Les jugadores del sub-25 Femení, però, faran bé d’agafar forces durant aquestes vacances de Nadal, perquè només tornar els espera una duríssima prova per tal de mantenir la imbatibilitat. Rebran la visita del Pàlcam, en un derbi de barri que serà també un duel directe per la primera posició: les col·legials també han firmat uns números excel·lents en aquest inici de curs amb 10 victòries i una sola derrota.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Sònia, Laura, Mònica, Adriana, Lídia, Berta, Martina, Carla, Marta, Paula, Berta, Judith i Raquel.

Back To Top