El Martinenc supera la ressaca del festival anotador | FC Martinenc
skip to Main Content
MOLLET 54 - 67 BQ MARTINENC

Després de l’espectacle anotador de la darrera setmana, el Martinenc afrontava el duel amb l’obligació de no baixar el nivell per sumar una nova victòria. Al davant esperava un Mollet amb baixes però que a casa no posaria les coses fàcils. Tot i això, en un partit amb un ritme anotador baix, els del Guinardó sempre es van mostrar superiors.

Ja des de l’inici, els homes d’Hugo González van agafar avantatge (2-9 i 3-13) per acabar el primer quart 11 punts amunt. Una diferència que en el segon període es va mantenir i fins i tot els visitants van aconseguir ampliar. Per moments semblava que el Martinenc aconseguiria trencar del tot el partit, però una bona reacció local va deixar el partit 23-38 al descans.

A la represa, el partit es va convertir en un intercanvi de cistelles -intent dels locals de retallar distàncies i reacció immediata del Martinenc-, un fet que va afavorir al conjunt vermell que va veure com el partit seguia controlat. En l’últim quart, però, el Mollet sí que va saber aprofitar el baix ritme anotador del partit per situar-se a tan sols 9 punts, però en aquest moment, el Martinenc va tornar a prémer l’accelerador i la victòria no va arribar mai a perillar.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Arnau, Zapata, Aitor, Victor, Clot, Pere, Pau, Asier, Recasens, Pol i Borja.

PARCIALS: 6-17, 23-38, 45-57, 54-67.

Back To Top