El líder supera el BQ Femení | FC Martinenc
skip to Main Content
PLOMS SALLE REUS 58 - 33 BQ FEMENÍ

Calia fer un partit perfecte i no va ser així. El BQ Femení va visitar la complicadíssima pista del Ploms Salle Reus, d’on encara cap equip n’ha sortit vencedor aquest curs, per posar la cirereta a una campanya magnífica, però en va sortir derrotat per culpa d’un inici molt fluix. Tot i això, les del Guinardó conserven la segona posició.

L’inici del partit, en que el conjunt del Baix Camp es va mostrar molt superior, va marcar la línia del matx ja que el Martinenc no es va poder, en cap moment, sobreposar al parcial de 20-9 dels primers deu minuts del partit. Tot al contrari, l’equip va arrossegar una renta en contra que es va anar ampliant fins a la mitja part, amb un 37-16 que semblava definitiu.

Tot i això, després del descans, les d’Albert Ballescà van tirar d’orgull i amb un gran parcial van aconseguir acostar-se en el marcador. El 40-27 del minut 28, però, encara era una muntanya massa gran per escalar i en el darrer quart, lluny de reduir la diferència, el Martinenc va veure com les reusenques tornaven a prémer l’accelerador per sentenciar el partit.

Tot i la derrota, però, el Martinenc té per endavant nou jornades per conservar la segona posició.

Som Martinenc!

 


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Maria, Júlia, Cintia, Mire, Gina, Cris, Anna L., Laura, Carol i Núria.

PARCIALS: 20-9 / 37-16 / 45-30 / 58-33.

Back To Top