El final ajustat surt creu per al BQ Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ MARTINENC 78 - 80 ARENYS

Després de realitzar un gran partit a Palma de Mallorca, el BQ Martinenc tenia la oportunitat de donar un pas més en la visita de l’Arenys al Pavelló del Guinardó. La primera victòria de la història en categoria estatal era l’objectiu i el cert és que els d’Hugo González van estar molt a prop d’aconseguir-la: al final, en un final igualat, la moneda va sortir creu.

Davant un rival més expert en la categoria i amb molt potencial en el joc interior, el Martinenc va sortir concentrat i de nou es va imposar en el primer període (21-18). A partir d’aquí, però, els maresmencs van prémer l’accelerador i, tot i que el partit sempre va ser força igualat, van situar-se per davant en el marcador i van controlar el ritme de l’enfrontament durant el segon quart i bona part del tercer.

Va ser aleshores, quan els visitants van agafar una renta de 10 punts, que el Martinenc va reaccionar. En poc més de dos minuts, els del Guinardó van aconseguir evitar que el partit es trenqués del tot per afrontar el darrer període amb possibilitats (61-65). I en plena dinàmica positiva, els vermells van recuperar la davantera en el marcador i semblava que s’endurien el partit. Però l’Arenys va reaccionar i en un final ajustat, el Martinenc va veure com se li escapava el primer triomf del curs.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pol, Pau, Marc, Borja, Abu, Arnau, Ángel, Aitor, Pere, Clot, Diplo, Miller.

PARCIALS: 21-18 / 43-47 / 61-65 / 78-80.

Back To Top