El desencert en atac condemna el BQ Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content
ANDORRA B 76 - 50 BQ MARTINENC

Després de la gran victòria de la primera jornada al Guinardó, al Sènior A Masculí no li va provar gens el primer desplaçament de la temporada. L’equip ja era conscient de les dificultats del duel contra el filial de l’Andorra, que s’ha reforçat molt bé aquest estiu, però es va veure incapaç de ni tan sols tenir opcions de lluitar pel triomf després d’un partit desastrós en atac.

Ben aviat va quedar clar que no seria un partit senzill per al Martinenc, que tot i que en defensa es va mostrar intens, recuperant un bon munt de pilotes i controlant el rebot, es va veure penalitzat per les males decisions en atac i les constants pèrdues que van permetre al conjunt del Principat córrer i anotar amb facilitat. I si això no fora prou, els baixos percentatges en el tir del conjunt d’Hugo González, impropis en aquest equip, feien impossible que el Martinenc pogués entrar en el partit (32% en tirs de 2, 19% en triples i 55% en tirs lliures).

Així, al descans, l’Andorra dominava 35-25, un desavantatge que no va fer que els del Guinardó baixessin els braços. I és que tot i que les coses no sortissin, el Martinenc no li va perdre la cara al partit i va aconseguir retallar distàncies fins situar-se només 5 punts a sota a l’equador del tercer període. De nou, però, tres pèrdues de pilotes consecutives van permetre als locals aconseguir un parcial de 7-0 que va ser definitiu.

A partir d’aleshores, i sobretot en el darrer quart, l’Andorra va veure com tenia el partit sentenciat i, motivat per aconseguir la primera victòria del curs, va prèmer l’accelerador. Tot al contrari que el Martinenc, condicionat pel desencert i una actuació per oblidar, que va desconnectar i va veure com l’avantatge se n’anava fins als 26 punts finals.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Àngel, Seth, David, Arnau Olivé i Adrià Clot; Ali, Buba, Miller, Víctor, Jeremy, Adrià Recasens i Borja Pascual.

PARCIALS: 16-11 / 35-25 / 53-38 / 76-50.

Back To Top