El BQ també arrasa en el Campionat de Catalunya | FC Martinenc
skip to Main Content

No conformes amb el seu títol de lliga, el BQ Martinenc segueix en plena forma i dissabte va passar per sobre el Sant Joan Despí, campió del grup 1, en el partit d’anada de les semifinals del Campionat de Catalunya. Superiors des del salt inicial, els del Guinardó encararan el partit de tornada a casa amb un avantatge de 33 punts.

Amb l’ascens ja a la butxaca, els campions dels quatre grups –Sant Joan Despí, Martinenc, Maristes Ademar i Santa Eugènia– s’enfronten entre ells per decidir el campió absolut de segona catalana, i a pesar de jugar contra un rival teòricament del mateix nivell, el Martinenc va ser totalment superior en el partit d’anada a la pista del Sant Joan Despí. Sense anar més lluny, a la fi del primer quart, els d’Hugo González ja vencien per 20 punts (13-33).

El Martinenc seguia amb una marxa més en atac, i en defensa aconseguien que el conjunt local tampoc es trobés còmode. Així, al descans la renta era encara major amb els del Guinardó doblant el seu rival en el marcador (25-53). Però en la represa, els santjoanencs van aconseguir aturar el cop i van reaccionar, però conscients que de cara al partit de tornada, no només era important la victòria, sinó també la diferència de punts, els d’Hugo González van tornar a imposar la seva superioritat en el darrer quart.

Així, amb 53-86 final, el Martinenc disposarà de 33 punts de marge pel partit de tornada que es disputarà el proper cap de setmana al Pavelló del Guinardó. I si no hi ha sorpresa, la final es disputarà a partit únic d’aquí dos diumenge, amb el Guinardó també com a seu.

Som Martinenc!

 

Back To Top